Polaroids

Poëzie


Tweede wapenfeit voor 2019 is een nieuwe poëziebundel uitgeven. Momenteel heeft boekscout mijn manuscript lovend beoordeeld en zal hij zeer binnenkort uitkomen. Al het voorbereidend werk is in gang gezet.

Polaroids

Waarom Polaroids? Omdat het gedichten zijn die kleine scènes weergeven van een mens worstelend met kleine verliefdheden, grote gevoelens zoals liefde en tot waanzin drijvende verlangens, zoals lust en willen (over)leven. In die zin is het ook een bundel in navolging van Zeven nachten Zonder, mijn verhalenbundel.

Lust, liefde, waanzin?

Want via deze scènes ben ik op zoek. Ik tracht als dichter inzicht te krijgen in al die grote gevoelens. Heb ik het gevonden? Soms, een beetje of niet. Wel weet ik dat eerlijkheid en respect ook hier een belangrijke rol spelen. Voor de rest hoop ik via deze gedichten en jullie (de lezers en zwervers in deze thema's) een dieper inzicht te krijgen wanneer het zijn eigen leven begint te leiden. Misschien zelfs meer dan dat, een dieper gevoel van wat echt is, van wat fake is en van wat gestuurd wordt door een misvormd denken.

Polaroids zijn zulke scènes en ik hoop samen met jullie te ontdekken.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Polaroids

Boekpresentatie

Voor de retroliefhebbers

Cover po√ęziebundel

Polaroids

Zeven nachten Zonder